برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر چند مولتي آنزيم و سطح مواد مغذي جيره بر عملکرد و صفات لاشه جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مراغه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
    exInvalid object name 'SCHOLAR.DBO.tbl_ref_fa'.
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

نوبخت، ع.، و ضیایی، س.، و صفامهر، ع. (1394). بررسی اثر چند مولتی آنزیم و سطح مواد مغذی جیره بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 28(1 (پیاپی 106) ), 197-208. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249064



Vancouver : کپی

نوبخت علی، ضیایی سعید، صفامهر علیرضا. بررسی اثر چند مولتی آنزیم و سطح مواد مغذی جیره بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). 1394 [cited 2021September19];28(1 (پیاپی 106) ):197-208. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249064



IEEE : کپی

نوبخت، ع.، ضیایی، س.، صفامهر، ع.، 1394. بررسی اثر چند مولتی آنزیم و سطح مواد مغذی جیره بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), [online] 28(1 (پیاپی 106) ), pp.197-208. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249064.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 82 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی