برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر عصاره هاي گياهي چاي سبز، اکيناسه و رزماري بر طول دوره ماندگاري گوشت ران جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

دستار، ب.، و شعبان پور، ب. (1394). اثر عصاره های گیاهی چای سبز, اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 28(1 (پیاپی 106) ), 179-196. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249062



Vancouver : کپی

دستار بهروز، شعبان پور بهاره. اثر عصاره های گیاهی چای سبز, اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی). 1394 [cited 2021July28];28(1 (پیاپی 106) ):179-196. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249062



IEEE : کپی

دستار، ب.، شعبان پور، ب.، 1394. اثر عصاره های گیاهی چای سبز, اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), [online] 28(1 (پیاپی 106) ), pp.179-196. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249062.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی