برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1393 , دوره  16 , شماره  2 ; از صفحه 417 تا صفحه 430 .
 
عنوان مقاله: 

اثر تغذيه پتاسيم و بور بر برخي ويژگي هاي کمي و کيفي ميوه انگور رقم "عسکري"

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

احمدی، ف.، و محمدخانی، ع. (1393). اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور رقم "عسکری". به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 16(2), 417-430. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249046



Vancouver : کپی

احمدی فرناز، محمدخانی عبدالرحمان. اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور رقم "عسکری". به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1393 [cited 2021October18];16(2):417-430. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249046



IEEE : کپی

احمدی، ف.، محمدخانی، ع.، 1393. اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه انگور رقم "عسکری". به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 16(2), pp.417-430. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249046.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 92 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی