برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير اسکوربيک اسيد، دي-کتوگلوکونيک اسيد و د-هيدرواسکوربيک اسيد بر آلبومين سرم گاوي در طي نگهداري در حالت شيشه اي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، شیراز، جمهوری اسلامی ایران
 
چکیده: 

متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فرحناکی، ع.، و مجذوبی، م. (1388). تاثیر اسکوربیک اسید, دی-کتوگلوکونیک اسید و د-هیدرواسکوربیک اسید بر آلبومین سرم گاوی در طی نگهداری در حالت شیشه ای. مجله ایرانی علوم و تکنولوژی-الف, 33(1-الف), 13-22. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248795



Vancouver : کپی

فرحناکی ع.، مجذوبی م.. تاثیر اسکوربیک اسید, دی-کتوگلوکونیک اسید و د-هیدرواسکوربیک اسید بر آلبومین سرم گاوی در طی نگهداری در حالت شیشه ای. مجله ایرانی علوم و تکنولوژی-الف. 1388 [cited 2021October26];33(1-الف):13-22. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248795



IEEE : کپی

فرحناکی، ع.، مجذوبی، م.، 1388. تاثیر اسکوربیک اسید, دی-کتوگلوکونیک اسید و د-هیدرواسکوربیک اسید بر آلبومین سرم گاوی در طی نگهداری در حالت شیشه ای. مجله ایرانی علوم و تکنولوژی-الف, [online] 33(1-الف), pp.13-22. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=248795.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 54 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی