برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير سيلوکردن بر ارزش غذايي و برخي خصوصيات فيزيکي و شيميايي محصول فرعي پسته

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، کرمان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شاکری، پ.، و رضایی، م.، و میرهادی، س. (1394). تاثیر سیلوکردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), 17(1), 59-70. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247859



Vancouver : کپی

شاکری پیروز، رضایی مرتضی، میرهادی سیداحمد. تاثیر سیلوکردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان). 1394 [cited 2021August04];17(1):59-70. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247859



IEEE : کپی

شاکری، پ.، رضایی، م.، میرهادی، س.، 1394. تاثیر سیلوکردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان), [online] 17(1), pp.59-70. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247859.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 61 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی