برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  45 , شماره  4 ; از صفحه 297 تا صفحه 308 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه مقايسه اي قابليت هضم پيت نيشکر عمل آوري شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ هاي بي هوازي شکمبه گاو هلشتاين و گاوميش خوزستان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شاکرمی، ف.، و چاجی، م.، و اسلامی، م.، و محمدآبادی، ط.، و بوجارپور، م. (1393). مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), 45(4), 297-308. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247841



Vancouver : کپی

شاکرمی فاطمه، چاجی مرتضی، اسلامی موسی، محمدآبادی طاهره، بوجارپور محمد. مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران). 1393 [cited 2021September22];45(4):297-308. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247841



IEEE : کپی

شاکرمی، ف.، چاجی، م.، اسلامی، م.، محمدآبادی، ط.، بوجارپور، م.، 1393. مطالعه مقایسه ای قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار توسط قارچ های بی هوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), [online] 45(4), pp.297-308. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=247841.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 150 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی