برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1393 , دوره  30-2 , شماره  1 ; از صفحه 115 تا صفحه 118 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي آنتي اکسيدان هاي روغن زيتون و تغييرات آن ها در طول مدت نگهداري پس از برداشت ميوه (مقاله کوتاه علمي)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اصغری، ر.، و آجودانی، ف. (1393). بررسی آنتی اکسیدان های روغن زیتون و تغییرات آن ها در طول مدت نگهداری پس از برداشت میوه (مقاله کوتاه علمی). مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر), 30-2(1), 115-118. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246969



Vancouver : کپی

اصغری ربابه، آجودانی فروزان. بررسی آنتی اکسیدان های روغن زیتون و تغییرات آن ها در طول مدت نگهداری پس از برداشت میوه (مقاله کوتاه علمی). مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر). 1393 [cited 2021May15];30-2(1):115-118. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246969



IEEE : کپی

اصغری، ر.، آجودانی، ف.، 1393. بررسی آنتی اکسیدان های روغن زیتون و تغییرات آن ها در طول مدت نگهداری پس از برداشت میوه (مقاله کوتاه علمی). مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر), [online] 30-2(1), pp.115-118. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246969.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 48 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی