برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
ارديبهشت 1395 , دوره  13 , شماره  51 ; از صفحه 137 تا صفحه 148 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير هيدروکلوئيدهاي زانتان و CMC بر خواص رئولوژيکي خمير نان فاقد گلوتن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صادق نیا، ن.، و عزیزی، م.، و سیدین اردبیلی، س.، و محمدی، م. (1395). تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 137-148. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246839



Vancouver : کپی

صادق نیا نسیم، عزیزی محمدحسین، سیدین اردبیلی سیدمهدی، محمدی مهرداد. تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021December07];13(51):137-148. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246839



IEEE : کپی

صادق نیا، ن.، عزیزی، م.، سیدین اردبیلی، س.، محمدی، م.، 1395. تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و CMC بر خواص رئولوژیکی خمیر نان فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.137-148. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246839.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 157 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی