برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و فعاليت آنتي اکسيداني 10 نمونه عسل گياهي مختلف

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

خلفی، ر.، و گلی، س.، و بهجتیان اصفهانی، م. (1395). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 51-63. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246823



Vancouver : کپی

خلفی ریحانه، گلی سیدامیرحسین، بهجتیان اصفهانی محمد. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021April22];13(51):51-63. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246823



IEEE : کپی

خلفی، ر.، گلی، س.، بهجتیان اصفهانی، م.، 1395. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی 10 نمونه عسل گیاهی مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.51-63. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246823.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 177 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی