برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير دما، نوع بسته بندي و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصيات کيفي گوجه فرنگي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طباطبایی کلور، س.، و ابراهیمیان، آ.، و هاشمی، س. (1395). بررسی تاثیر دما, نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(51), 1-13. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246818



Vancouver : کپی

طباطبایی کلور سیدرضا، ابراهیمیان آرش، هاشمی سیدجعفر. بررسی تاثیر دما, نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021July24];13(51):1-13. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246818



IEEE : کپی

طباطبایی کلور، س.، ابراهیمیان، آ.، هاشمی، س.، 1395. بررسی تاثیر دما, نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(51), pp.1-13. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246818.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 161 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی