برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مرداد 1395 , دوره  13 , شماره  54 ; از صفحه 105 تا صفحه 119 .
 
عنوان مقاله: 

ويژگي هاي فيزيکوشيميايي انتخابي و پذيرش کلي ماست تهيه شده از تلقيح باکتري هاي آغازگر ماست و عصاره کمبوجا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مکوندی، م.، و فدایی نوغانی، و.، و خسروی دارانی، ک. (1395). ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(54), 105-119. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246562



Vancouver : کپی

مکوندی مهسا، فدایی نوغانی وجیهه، خسروی دارانی کیانوش. ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021December07];13(54):105-119. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246562



IEEE : کپی

مکوندی، م.، فدایی نوغانی، و.، خسروی دارانی، ک.، 1395. ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(54), pp.105-119. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246562.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 88 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی