برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1395 , دوره  13 , شماره  55 ; از صفحه 91 تا صفحه 101 .
 
عنوان مقاله: 

اثر اسانس گياه آويشن کوهي يا کهليک اوتي (Thymus kotschyanus) روي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي و حسي دوغ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

محمودزاده، ف.، و قجربیگی، پ.، و محمودی، ر.، و محمدپوراصل، ا. (1395). اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 91-101. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246489



Vancouver : کپی

محمودزاده فواد، قجربیگی پیمان، محمودی رزاق، محمدپوراصل اصغر. اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021April22];13(55):91-101. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246489



IEEE : کپی

محمودزاده، ف.، قجربیگی، پ.، محمودی، ر.، محمدپوراصل، ا.، 1395. اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.91-101. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246489.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 535 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی