APA :
کپیمحمودزاده، ف.، و قجربیگی، پ.، و محمودی، ر.، و محمدپوراصل، ا. (1395). اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(55), 91-101. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246489
Vancouver :
کپی محمودزاده فواد، قجربیگی پیمان، محمودی رزاق، محمدپوراصل اصغر. اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021April22];13(55):91-101. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246489
IEEE :
کپی محمودزاده، ف.، قجربیگی، پ.، محمودی، ر.، محمدپوراصل، ا.، 1395. اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(55), pp.91-101. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=246489.