برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1393 , دوره  24 , شماره  1 ; از صفحه 143 تا صفحه 154 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير دماي نگهداري بر زنده ماني لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس آزاد و کپسوله شده در آب سيب

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات (آیت الله آملی)
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شیخ قاسمی، ش.، و زمردی، ش. (1393). تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 24(1), 143-154. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243169



Vancouver : کپی

شیخ قاسمی شهره، زمردی شهین. تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1393 [cited 2021June19];24(1):143-154. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243169



IEEE : کپی

شیخ قاسمی، ش.، زمردی، ش.، 1393. تاثیر دمای نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس آزاد و کپسوله شده در آب سیب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 24(1), pp.143-154. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243169.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 85 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی