برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1393 , دوره  24 , شماره  1 ; از صفحه 51 تا صفحه 62 .
 
عنوان مقاله: 

ويژگي هاي فيزيکي و مکانيکي سه واريته سيب زميني براي توليد فرآورده هاي سرخ شده

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه شهرکرد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طاهری، ا.، و قنبریان، د. (1393). ویژگی های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب زمینی برای تولید فرآورده های سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 24(1), 51-62. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243160



Vancouver : کپی

طاهری اعظم، قنبریان داوود. ویژگی های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب زمینی برای تولید فرآورده های سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1393 [cited 2021May16];24(1):51-62. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243160



IEEE : کپی

طاهری، ا.، قنبریان، د.، 1393. ویژگی های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب زمینی برای تولید فرآورده های سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 24(1), pp.51-62. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243160.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 81 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی