برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1393 , دوره  24 , شماره  1 ; از صفحه 19 تا صفحه 30 .
 
عنوان مقاله: 

اثر پودر شير سويا بر ويژگيهاي فيزيکي شيميايي، ميکروبي و حسي بستني سوياي پروبيوتيک تخميري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

همایونی راد، ع.، و نوروزی، ش.، و اصغری جعفرآبادی، م. (1393). اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 24(1), 19-30. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243156



Vancouver : کپی

همایونی راد عزیز، نوروزی شراره، اصغری جعفرآبادی محمد. اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1393 [cited 2021July27];24(1):19-30. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243156



IEEE : کپی

همایونی راد، ع.، نوروزی، ش.، اصغری جعفرآبادی، م.، 1393. اثر پودر شیر سویا بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی, میکروبی و حسی بستنی سویای پروبیوتیک تخمیری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 24(1), pp.19-30. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=243156.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 80 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی