برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1392 , دوره  8 , شماره  2 ; از صفحه 239 تا صفحه 252 .
 
عنوان مقاله: 

کاربردهاي نانو ذرات مغناطيسي در زمينه علوم و صنايع غذايي (مقاله مروري)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* کمیته تحقیقات دانشجویان، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
 
چکیده: 

امروزه علوم و فناوري نانو به عنوان يکي از مهمترين زمينه هاي تحقيقاتي - توسعه اي در بين علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطيسي به دليل ويژگي هايي مانند سطح ويژه بزرگ و جداسازي ساده با ميدان مغناطيسي خارجي، کاربردهاي متنوعي پيدا کرده اند. در مواد غذايي، مي توان از نانو ذرات مغناطيسي براي تثبيت آنزيم ها، خالص سازي پروتئين ها و آناليز ترکيبات مربوطه بهره برد. در اين مقاله اصول کلي توليد نانو ذرات مغناطيسي و موفقيت هاي به دست آمده در تثبيت آنزيم ها، خالص سازي پروتئين ها، آناليز مواد غذايي و نقش آنها در روش هاي آماده سازي، بررسي خواهد شد. يافته هاي ارائه شده در اين مقاله نشان دهنده ظرفيت بالاي نانو ذرات مغناطيسي در علوم و صنايع غذايي است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

فرجی، م.، و فدوی، ق. (1392). کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 8(2), 239-252. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=242601



Vancouver : کپی

فرجی محمد، فدوی قاسم. کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1392 [cited 2021April11];8(2):239-252. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=242601



IEEE : کپی

فرجی، م.، فدوی، ق.، 1392. کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی (مقاله مروری). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, [online] 8(2), pp.239-252. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=242601>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 961 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی