برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  1 , شماره  3 ; از صفحه 33 تا صفحه 39 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستاني (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتري لاکتوکوکوس گارويه در گوشت قزل آلاي رنگين کمان در دماي يخچال

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
 
چکیده: 

مطالعه حاضر با هدف بررسي اثرات ضد ميکروبي مرزه خوزستاني ( Satureja khuzestanica) بر باکتري لاکتوکوکوس گارويه و نيز بر برخي شاخص هاي فساد فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان در دماي 4 درجه و به مدت 18 روز انجام پذيرفت. به اين منظور از غلظت هاي 0.50، 0.25، 0.12، 0.06 ميکروگرم در گرم فيله مرزه خوزستاني استفاده گرديد. بر اساس نتايج، بيشترين بار ميکروبي در طول آزمايش در گروه شاهد و کمترين ميزان در گروه حاوي 0.5 ميکروگرم در گرم مرزه خوزستاني مشاهده گرديد (P£0.05). نتايج همچنين نشان دهنده افزايش شاخص هاي فساد در انتهاي دوره آزمون نسبت به ميزان اوليه بود که در مورد درصد پروتئين اختلاف معني داري در بين گروه هاي مختلف مشاهده مي شود (P£0.05). بطور کلي نتايج اين بررسي نشان داد که اسانس اين گياه منجر به کاهش جمعيت باکتري لاکتوکوکوس گارويه در فيله ماهي شده است به طوري که غلظت 0.5 ميکروگرم در گرم مرزه خوزستاني داراي بيشترين اثر بود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 115
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی