مشخصات مقاله عنوان نشریه: ميكروب شناسي مواد غذايي اطلاعات شماره: زمستان 1393 , دوره 1 , شماره 3 ; از صفحه 33 تا صفحه 39 . عنوان مقاله: مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستاني (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتري لاکتوکوکوس گارويه در گوشت قزل آلاي رنگين کمان در دماي يخچال نویسندگان: انصاري مهسا, سلطاني مهدي, حسيني ابراهيم*, كمالي ابوالقاسم آدرس: * دانشکده علوم و صنایع غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران چکیده: مطالعه حاضر با هدف بررسي اثرات ضد ميکروبي مرزه خوزستاني ( Satureja khuzestanica) بر باکتري لاکتوکوکوس گارويه و نيز بر برخي شاخص هاي فساد فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان در دماي 4 درجه و به مدت 18 روز انجام پذيرفت. به اين منظور از غلظت هاي 0.50، 0.25، 0.12، 0.06 ميکروگرم در گرم فيله مرزه خوزستاني استفاده گرديد. بر اساس نتايج، بيشترين بار ميکروبي در طول آزمايش در گروه شاهد و کمترين ميزان در گروه حاوي 0.5 ميکروگرم در گرم مرزه خوزستاني مشاهده گرديد (P£0.05). نتايج همچنين نشان دهنده افزايش شاخص هاي فساد در انتهاي دوره آزمون نسبت به ميزان اوليه بود که در مورد درصد پروتئين اختلاف معني داري در بين گروه هاي مختلف مشاهده مي شود (P£0.05). بطور کلي نتايج اين بررسي نشان داد که اسانس اين گياه منجر به کاهش جمعيت باکتري لاکتوکوکوس گارويه در فيله ماهي شده است به طوري که غلظت 0.5 ميکروگرم در گرم مرزه خوزستاني داراي بيشترين اثر بود. کلید واژه: مرزه خوزستاني(Q1)لاکتوکوکوس گارويه(Q1)فسادميکروبي(Q2)فساد شيميايي(Q1) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: مقايسه عملکرد پيکر رويشي و عملکرد اسانس دو گونه دارويي مرزه خوزستاني (Satureja khuzistanica Jamzad) و مرزه رشينگري (Satureja rechingeri Jamzad) در دو منطقه خوزستان و لرستان در شرايط مزرعهاثر تغذيه سطوح مختلف تفاله اسانس گيري شده مرزه خوزستاني بر عملکرد پرواري بره اي فراهانيارزيابي ريز ازديادي گياه دارويي مرزه خوزستاني (Satureja khuzistanica)تاثير اسانس مرزه خوزستاني (Satureja khuzestanica) بر باکتري E.coli در پنير سفيد ايرانيمطالعه استفاده از نيسين در کنترل رشد استرپتوکوکوس اينيايي و لاکتوکوکوس گارويه در فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان مقالات همایشی مرتبط: بررسی کیفیت نور بر برخی شاخص های کالوس مرزه خوزستانی (.Satureja khuzetanica L)تاثیر ارتفاع بر درصد اسانس گیاه دارویی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad) در منطقه شمال خوزستانبررسی اثر عمق خاک و درصد سنگ بر تراکم و تاج پوشش مرزه خوزستانی (مطالعه موردی: مراتع پلدختر استان لرستان)بررسی تغییرات درصد اسانس دو گونه دارویی مرزه خوزستانی (.Satureja khuzistanica Jamzad) و مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در مراحل مختلف رشدی گیاه در منطقه شمال خوزستانمرزه خوزستانی رفتارهای وابستگی به مورفین را در مدل ترجیح مکان شرطی کاهش میدهد ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 115 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی