برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1392 , دوره  2 , شماره  2 ; از صفحه 43 تا صفحه 53 .
 
عنوان مقاله: 

اثر اسانس آويشن شيرازي بر عملكرد، خصوصيات لاشه و ثبات اكسيداتيو گوشت در جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

همدیه، م.، و حسینی، س.، و لطف الهیان، ه.، و محیطی اصلی، م.، و غلامی کرکانی، ع. (1392). اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی, 2(2), 43-53. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240391



Vancouver : کپی

همدیه مجید، حسینی سیدعبداله، لطف الهیان هوشنگ، محیطی اصلی مازیار، غلامی کرکانی علی. اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی. 1392 [cited 2021September25];2(2):43-53. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240391



IEEE : کپی

همدیه، م.، حسینی، س.، لطف الهیان، ه.، محیطی اصلی، م.، غلامی کرکانی، ع.، 1392. اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد, خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی, [online] 2(2), pp.43-53. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240391.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 102 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی