برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  23 , شماره  4 ; از صفحه 533 تا صفحه 543 .
 
عنوان مقاله: 

اثر آنتي اکسيداني اسانس آويشن شيرازي و پونه کوهي روي گوشت مرغ نگهداري شده در دماي 4oC

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 99
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی