برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  23 , شماره  4 ; از صفحه 511 تا صفحه 520 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير تيمار آب گرم بر فعاليت آنزيم پلي فنل اکسيداز و برخي خواص کيفي و عمر انباري ميوه انگور رقم بيدانه سفيد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

اصغری، م.، و شهامت، م. (1392). تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 23(4), 511-520. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240156



Vancouver : کپی

اصغری محمدرضا، شهامت محمد. تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1392 [cited 2022January26];23(4):511-520. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240156



IEEE : کپی

اصغری، م.، شهامت، م.، 1392. تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 23(4), pp.511-520. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240156.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 125 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی