برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  23 , شماره  4 ; از صفحه 483 تا صفحه 499 .
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي فرآيند خشک کردن لايه نازک موز به روش سطح پاسخ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (pdf) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

کریمی، ف.، و دهقان نیا، ج.، و قنبرزاده، ب. (1392). بهینه سازی فرآیند خشک کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 23(4), 483-499. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240154



Vancouver : کپی

کریمی فاطمه، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. بهینه سازی فرآیند خشک کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1392 [cited 2021April19];23(4):483-499. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240154



IEEE : کپی

کریمی، ف.، دهقان نیا، ج.، قنبرزاده، ب.، 1392. بهینه سازی فرآیند خشک کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 23(4), pp.483-499. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=240154>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 70 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی