برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1392 , دوره  14 , شماره  4 ; از صفحه 13 تا صفحه 24 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي اثر فراصوت و دما بر ويژگي هاي کريستالي و ميکروسکوپي گرانول هاي نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گروه علوم و صنایع غذایی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فرهمندفر، ر.، و مرتضوی، س.، و کدخدایی، ر.، و طباطبایی یزدی، ف.، و کوچکی، آ.، و حسینی، م. (1392). ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی های کریستالی و میکروسکوپی گرانول های نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی, 14(4), 13-24. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237876



Vancouver : کپی

فرهمندفر رضا، مرتضوی سیدعلی، کدخدایی رسول، طباطبایی یزدی فریده، کوچکی آرش، حسینی مریم. ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی های کریستالی و میکروسکوپی گرانول های نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 1392 [cited 2021October23];14(4):13-24. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237876



IEEE : کپی

فرهمندفر، ر.، مرتضوی، س.، کدخدایی، ر.، طباطبایی یزدی، ف.، کوچکی، آ.، حسینی، م.، 1392. ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی های کریستالی و میکروسکوپی گرانول های نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی, [online] 14(4), pp.13-24. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237876.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 55 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی