5 SID.ir | ارزيابي اثر فراصوت و دما بر ويژگي هاي کريستالي و ميکروسکوپي گرانول هاي نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

ارزيابي اثر فراصوت و دما بر ويژگي هاي کريستالي و ميکروسکوپي گرانول هاي نشاسته برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گروه علوم و صنایع غذایی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 69
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی