برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1393 , دوره  6 , شماره  2 ; از صفحه 131 تا صفحه 139 .
 
عنوان مقاله: 

مطالعه اثر مکمل سازي اسيد سيتريک و آنزيم فيتاز بر عملکرد، چربي خون، سيستم ايمني و برخي ويژگي هاي لاشه جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محمدباقری، ن.، و نجفی، ر. (1393). مطالعه اثر مکمل سازی اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد, چربی خون, سیستم ایمنی و برخی ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران, 6(2), 131-139. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237637



Vancouver : کپی

محمدباقری نسیبه، نجفی رامین. مطالعه اثر مکمل سازی اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد, چربی خون, سیستم ایمنی و برخی ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران. 1393 [cited 2021July31];6(2):131-139. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237637



IEEE : کپی

محمدباقری، ن.، نجفی، ر.، 1393. مطالعه اثر مکمل سازی اسید سیتریک و آنزیم فیتاز بر عملکرد, چربی خون, سیستم ایمنی و برخی ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران, [online] 6(2), pp.131-139. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237637.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 58 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی