برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1392 , دوره  5 , شماره  2 ; از صفحه 127 تا صفحه 135 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير مغز ميوه بلوط بر قابليت هضم و خصوصيات تخمير شکمبه اي گوسفند نژاد عربي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

هرسینی، م.، و بوجارپور، م.، و اسلامی، م.، و چاجی، م.، و محمدآبادی، ط. (1392). تاثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی. پژوهش های علوم دامی ایران, 5(2), 127-135. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237542



Vancouver : کپی

هرسینی مریم، بوجارپور محمد، اسلامی موسی، چاجی مرتضی، محمدآبادی طاهره. تاثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی. پژوهش های علوم دامی ایران. 1392 [cited 2021October17];5(2):127-135. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237542



IEEE : کپی

هرسینی، م.، بوجارپور، م.، اسلامی، م.، چاجی، م.، محمدآبادی، ط.، 1392. تاثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و خصوصیات تخمیر شکمبه ای گوسفند نژاد عربی. پژوهش های علوم دامی ایران, [online] 5(2), pp.127-135. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237542.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 76 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی