برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1393 , دوره  2 , شماره  1 ; از صفحه 33 تا صفحه 50 .
 
عنوان مقاله: 

اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهي بر عملکرد، فراسنجه هاي خوني و خصوصيات شيميايي لاشه بره هاي پرواري دالاق

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شهابی، ح.، و چاشنی دل، ی. (1393). اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره های پرواری دالاق. پژوهش در نشخوار کنندگان, 2(1), 33-50. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237418



Vancouver : کپی

شهابی حامد، چاشنی دل یداله. اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره های پرواری دالاق. پژوهش در نشخوار کنندگان. 1393 [cited 2021September26];2(1):33-50. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237418



IEEE : کپی

شهابی، ح.، چاشنی دل، ی.، 1393. اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره های پرواری دالاق. پژوهش در نشخوار کنندگان, [online] 2(1), pp.33-50. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=237418.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 107 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی