برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1393 , دوره  2 , شماره  2 ; از صفحه 55 تا صفحه 70 .
 
عنوان مقاله: 

اثر دماي محيط ريشه بر فعاليت آنتي اکسيدانت هاي بنه زعفران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

نصیریان، ف.، و سروش زاده، ع.، و قناتی، ف.، و اورکی، ح. (1393). اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران. زراعت و فناوری زعفران, 2(2), 55-70. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=236202



Vancouver : کپی

نصیریان فاطمه، سروش زاده علی، قناتی فائزه، اورکی حسین. اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران. زراعت و فناوری زعفران. 1393 [cited 2022January22];2(2):55-70. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=236202



IEEE : کپی

نصیریان، ف.، سروش زاده، ع.، قناتی، ف.، اورکی، ح.، 1393. اثر دمای محیط ریشه بر فعالیت آنتی اکسیدانت های بنه زعفران. زراعت و فناوری زعفران, [online] 2(2), pp.55-70. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=236202.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 54 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی