برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
اسفند 1392 , دوره  4 , شماره  1 ; از صفحه 111 تا صفحه 116 .
 
عنوان مقاله: 

اثر روغن هاي مختلف بر عملکرد توليدي جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 

متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

داس، ج.، و حسین، ا.، و اکبر، ا. (1392). اثر روغن های مختلف بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science), 4(1), 111-116. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234230



Vancouver : کپی

داس جی.بی.، حسین ام.ای.، اکبر ام.آ.. اثر روغن های مختلف بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science). 1392 [cited 2021June22];4(1):111-116. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234230



IEEE : کپی

داس، ج.، حسین، ا.، اکبر، ا.، 1392. اثر روغن های مختلف بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science), [online] 4(1), pp.111-116. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234230.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 76 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی