برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
شهريور 1393 , دوره  4 , شماره  3 ; از صفحه 573 تا صفحه 577 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعيت آنتي اکسيداني در جوجه هاي گوشتي تحت تنش حرارتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 

متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد. لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

منتظری، ص.، و جعفری، م.، و خجسته، س. (1393). اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science), 4(3), 573-577. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234075



Vancouver : کپی

منتظری ص.، جعفری م.، خجسته س.. اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science). 1393 [cited 2021April11];4(3):573-577. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234075



IEEE : کپی

منتظری، ص.، جعفری، م.، خجسته، س.، 1393. اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science), [online] 4(3), pp.573-577. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234075>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 53 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی