APA :
کپیمنتظری، ص.، و جعفری، م.، و خجسته، س. (1393). اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science), 4(3), 573-577. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234075
Vancouver :
کپی منتظری ص.، جعفری م.، خجسته س.. اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science). 1393 [cited 2021April11];4(3):573-577. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234075
IEEE :
کپی منتظری، ص.، جعفری، م.، خجسته، س.، 1393. اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science), [online] 4(3), pp.573-577. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=234075>.