برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  17 , شماره  1 ; از صفحه 121 تا صفحه 132 .
 
عنوان مقاله: 

بهبود ويژگي هاي بافتي و حسي پنير فتاي فراپالايش كم چرب ساخته شده با جايگزين هاي چربي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه کنيد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رشیدی، ح.، و مظاهری تهرانی، م.، و رضوی، س.، و قدس روحانی، م. (1394). بهبود ویژگی های بافتی و حسی پنیر فتای فراپالایش کم چرب ساخته شده با جایگزین های چربی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 17(1), 121-132. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233986



Vancouver : کپی

رشیدی ح.، مظاهری تهرانی م.، رضوی س.م.ع.، قدس روحانی م.. بهبود ویژگی های بافتی و حسی پنیر فتای فراپالایش کم چرب ساخته شده با جایگزین های چربی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1394 [cited 2021October25];17(1):121-132. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233986



IEEE : کپی

رشیدی، ح.، مظاهری تهرانی، م.، رضوی، س.، قدس روحانی، م.، 1394. بهبود ویژگی های بافتی و حسی پنیر فتای فراپالایش کم چرب ساخته شده با جایگزین های چربی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 17(1), pp.121-132. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233986.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 59 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی