نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  17 , شماره  1 ; از صفحه 99 تا صفحه 107 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير فيبر جو دوسر تجاري بر ويژگي هاي خمير و کيفيت کيک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه کنيد.لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.
 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مجذوبی، م.، و حبیبی، م.، و هدایتی، س.، و فرحناکی، ع.، و غیاثی، ف. (1394). تاثیر فیبر جو دوسر تجاری بر ویژگی های خمیر و کیفیت کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 17(1), 99-107. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233937



Vancouver : کپی

مجذوبی م.، حبیبی م.، هدایتی س.، فرحناکی ع.، غیاثی ف.. تاثیر فیبر جو دوسر تجاری بر ویژگی های خمیر و کیفیت کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1394 [cited 2022May20];17(1):99-107. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233937



IEEE : کپی

مجذوبی، م.، حبیبی، م.، هدایتی، س.، فرحناکی، ع.، غیاثی، ف.، 1394. تاثیر فیبر جو دوسر تجاری بر ویژگی های خمیر و کیفیت کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 17(1), pp.99-107. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233937.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 80 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی