نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1394 , دوره  12 , شماره  49 ; از صفحه 177 تا صفحه 186 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر افزودن آرد سويا و ذرت پيش تيمار شده با فراصوت بر خواص کيفي ناگت مرغ

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران
 
چکیده: 
امروزه تقاضا براي غذاهاي پوشش داده شده با خميرابه مثل انواع ناگت ها به دليل ويژگيهاي حسي مطلوب رو به افزايش است. در اين پژوهش خميرابه متشکل از آرد ذرت و سويا تحت امواج فراصوت قرار گرفت و اثر آن در قالب طرح کاملا تصادفي برکيفيت ناگت مرغ بررسي شد. آرد سويا و ذرت با سطوح 5 و %10 جايگزين آرد گندم در فرمولاسيون خميرابه شدندو امواج فرا صوت با شدت KHZ 70 اعمال شد. دماي بهينه سرخ کردن نمونه ها 170 درجه سانتيگراد بود. شاخص هاي بافت، رنگ و محتواي رطوبت و خواص حسي نمونه ها ارزيابي شد. مقايسه ميانگين هاي به دست آمده با استفاده از آزمون چند دامنه اي دانکن نشان داد که در مقايسه با نمونه شاهد افزودن آرد سويا اثر قابل توجهي در کاهش سفتي بافت ناگت داشت. نرمترين و ترد ترين تيمار در 5% سوياو فرا صوت و بيشترين سفتي در آرد ذرت 10% بدون صوت اتفاق افتاد. در بين تيمار هاي مختلف بيشترين افت رطوبت در نمونه آرد ذرت 10% بدون صوت و کمترين ميزان افت رطوبت در نمونه هايي که در فرمولاسيون آنها 10 درصد آردسويا و فراصوت جايگزين شده بود به دست آمد ارزيابي حسي نمونه ها نيز نشان داد که در سطح اطمينان 95% تفاوت معني داري (p£0.05) بين پارامتر طعم از ديدگاه داوران وجود دارد. مولفه L* پوسته ناگت در تيمار ذرت 10% فراصوت به طور معني داري (p£0.05) با اعمال صوت افزايش يافت و کمترين مقدار در نمونه 10% سوياي بدون صوت مشاهده شد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

یوسف زاده ثانی، س.، و عطایی صالحی، ا.، و شیخ الاسلامی، ز. (1394). بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(49), 177-186. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233828



Vancouver : کپی

یوسف زاده ثانی سپیده، عطایی صالحی اسماعیل، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2022May25];12(49):177-186. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233828



IEEE : کپی

یوسف زاده ثانی، س.، عطایی صالحی، ا.، شیخ الاسلامی، ز.، 1394. بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(49), pp.177-186. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233828.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 98 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی