برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1394 , دوره  12 , شماره  49 ; از صفحه 155 تا صفحه 166 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر روغن زيتون بر خواص فيزيکي، مکانيکي و ممانعت کنندگي فيلم خوراکي کازئينات

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

اين مطالعه به بررسي اثر روغن زيتون بر روي فيلم هاي مبتني بر کازئينات مي پردازد. فيلم هاي خوراکي بر پايه کازئينات (%5 w/v) و گليسرول (%30 w/w) با غلظت هاي مختلف روغن زيتون (30 w/w، 20، 10 و %0) با استفاده از روش قالب ريزي تهيه شدند. تاثير افزودن روغن زيتون به فيلم با بررسي خواص فيزيکيو مکانيکي مورد مطالعه قرار گرفت. ميکروسکوپ الکترونيروبشي (SEM) نيز به منظور تجزيه و تحليل ريزساختار فيلم ها استفاده شد.
با افزايش غلظت روغن زيتون تا (
w/w) %30 مقادير ضخامت و حلاليت به ترتيب از 0.050 ميلي متر و %92.18 به 0.042 ميلي متر و %61.84 کاهش پيدا کرد و موجب مات شدن فيلم ها گرديد. همچنين افزودن روغن زيتون به امولسيون کازئينات به طور قابل توجهي باعث بهبود نفوذپذيري (تا 9´10-10 (g/s.m.pa)) به بخار آب گرديد، اما خواص مکانيکي کاهش پيدا کرد. نتايج نشان مي دهد که ساختار و خواص فيلم هاي خوراکي کازئينات بوسيله روغن زيتون اصلاح شده و بهبود مي يابد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 114
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی