برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1384 , دوره  2 , شماره  1 ; از صفحه 35 تا صفحه 41 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي خواص فيزیكوشيميايي عسل توليدي شهر گرمسار در سال 1382

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش بهداشت مواد غذایی، گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
 
چکیده: 

عسل ماده شيرين طبيعي توليد شده توسط زنبورهاي عسل از شهد گلها با ترشحات بخشهاي زنده گياهان است. نظر به اينکه خواص فيزيکو – شيميايي عسلهاي هر منطقه بسته به نوع گل و گياهي موجود در آن منطقه متفاوت مي باشد. لذا شناخت درصد مواد تشکيل دهنده آن مهم است. در اين تحقيق تعداد 60 نمونه عسل از زنبورستانهاي شهرستان گرمسار استان سمنان در سال 1382 جمع آوري شد. نمونه ها به آزمايشگاه شيمي مواد غذايي انتقال يافت و پس از آماده سازي نمونه ها، آزمايشات تعيين درصد رطوبت، مواد جامد؛ وزن مخصوص؛ خاکستر؛ pH و اسيديته انجام گرفت. نتايج بدست آمده نشان داد که ميانگين درصد رطوبت، مواد جامد؛ وزن مخصوص محلول 20 درصد؛ خاکستر؛ pH و اسيديته نمونه هاي عسل به ترتيب: 16.32 درصد، 83.68 درصد؛ 1.323018؛ 0.28 درصد، 4.54 و 16.33 ميلي اکي والان در کيلوگرم مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جاهدخانیکی، غ.، و کامکار، ا. (1384). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382. علوم و صنایع غذایی ایران, 2(1), 35-41. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=23360



Vancouver : کپی

جاهدخانیکی غلامرضا، کامکار ابوالفضل. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382. علوم و صنایع غذایی ایران. 1384 [cited 2021June14];2(1):35-41. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=23360



IEEE : کپی

جاهدخانیکی، غ.، کامکار، ا.، 1384. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 2(1), pp.35-41. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=23360.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 109 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی