برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف متيونين و پروتئين جيره بر توليد و خصوصيات تخم مرغ مرغ هاي تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه بوعلی سینا، همدان
 
چکیده: 

اين آزمايش جهت بررسي اثرات سطوح مختلف پروتئين (13 و 15 درصد) و متيونين (0.25، 0.30 و 0.35 درصد) بر عملکرد و شاخص هاي کيفي تخم مرغ در اواخر دوره تخم گذاري در مرغان تخم گذار انجام شد. تعداد 96 قطعه مرغ تخم گذار لگهورن سويه  W-36با سن 80 هفته در يک آزمايش فاکتوريل 3×2 در قالب طرح کاملا تصادفي مورد استفاده قرار گرفت. نتايج آزمايش نشان داد که با افزايش سطح متيونين بطور معني داري درصد توليد و وزن تخم مرغ افزايش يافت (p<0.05). سطوح مختلف پروتئين تاثير معني داري بر درصد توليد و وزن تخم مرغ نداشت. اثر تيمار بر درصد توليد و وزن تخم مرغ معني دار بود (p<0.05)، به طوري که پرندگان تغذيه شده با جيره حاوي 15 درصد پروتئين و 0.35 درصد متيونين بيشترين درصد توليد و وزن تخم مرغ را داشتند. تيمارهاي آزمايشي بر پارامترهاي ديگر (درصد تخم مرغ شکسته و لمبه، شاخص هاي زرده و سفيده، سطح تخم مرغ، نسبت وزن به سطح تخم مرغ، رنگ زرده، واحد هاو، محتوي تخم مرغ و شاخص شکل تخم مرغ) اثر معني دار نداشتند. مي توان نتيجه گرفت که بهترين سطوح پروتئين و متيونين براي توليد تخم مرغ در اواخر دوره تخم گذاري در مرغان تخم گذار به ترتيب 15 و 0.35 درصد مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

ساکی، ع.، و حقی، م.، و رحمت نژاد، ع. (1393). تاثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخم مرغ مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری. پژوهش های تولیدات دامی, 5(10), 13-25. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233469



Vancouver : کپی

ساکی علی ‌اصغر، حقی مرتضی، رحمت نژاد عنایت. تاثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخم مرغ مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری. پژوهش های تولیدات دامی. 1393 [cited 2021October22];5(10):13-25. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233469



IEEE : کپی

ساکی، ع.، حقی، م.، رحمت نژاد، ع.، 1393. تاثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخم مرغ مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری. پژوهش های تولیدات دامی, [online] 5(10), pp.13-25. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=233469.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 364 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی