برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر سطوح مختلف پودر دارچين با آنتيبيوتيک و پروبيوتيک بر عملکرد، وزن اندام هاي داخلي و خصوصيات لاشه جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه فردوسی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

بهروزلک، م.، و حسن آبادی، ا.، و نصیری مقدم، ح.، و کرمانشاهی، ح. (1393). اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی, 5(9), 25-35. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232270



Vancouver : کپی

بهروزلک محمدعلی، حسن آبادی احمد، نصیری مقدم حسن، کرمانشاهی حسن. اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی. 1393 [cited 2021April22];5(9):25-35. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232270



IEEE : کپی

بهروزلک، م.، حسن آبادی، ا.، نصیری مقدم، ح.، کرمانشاهی، ح.، 1393. اثر سطوح مختلف پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد, وزن اندام های داخلی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی, [online] 5(9), pp.25-35. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232270.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 42 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی