برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد، خصوصيات لاشه و برخي از فراسنجه هاي ايمني و خوني جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

زاده امیری، م.، و بوجارپور، م.، و سالاری، س.، و ممویی، م.، و قربانپور، م. (1393). اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی, 5(9), 1-12. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232263



Vancouver : کپی

زاده امیری مریم، بوجارپور محمد، سالاری سمیه، ممویی مرتضی، قربانپور مسعود. اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی. 1393 [cited 2021October23];5(9):1-12. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232263



IEEE : کپی

زاده امیری، م.، بوجارپور، م.، سالاری، س.، ممویی، م.، قربانپور، م.، 1393. اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد, خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی, [online] 5(9), pp.1-12. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232263.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 84 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی