برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير ميزان هضم منابع نشاسته اي بر قابليت هضم يونجه در شرايط درون تني و برون تني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

نادری جبدرقی، م.، و پیرمحمدی، ر. (1392). تاثیر میزان هضم منابع نشاسته ای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی. پژوهش های تولیدات دامی, 4(8), 24-34. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232245



Vancouver : کپی

نادری جبدرقی منصور، پیرمحمدی رسول. تاثیر میزان هضم منابع نشاسته ای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی. پژوهش های تولیدات دامی. 1392 [cited 2021October21];4(8):24-34. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232245



IEEE : کپی

نادری جبدرقی، م.، پیرمحمدی، ر.، 1392. تاثیر میزان هضم منابع نشاسته ای بر قابلیت هضم یونجه در شرایط درون تنی و برون تنی. پژوهش های تولیدات دامی, [online] 4(8), pp.24-34. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232245.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 87 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی