ويتامين D3(Q2)عملکرد(Q2)جوجه درآوري(Q2)مرغ مادر گوشتي(Q2)" />
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر سطوح مختلف عصاره رازيانه و ويتامين D3 بر عملکرد مرغهاي مادر گوشتي پس از تولک بري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

يک آزمايش فاکتوريل با سه سطح عصاره رازيانه (0، 50 و 100 ميلي گرم/ در کيلوگرم جيره) و سه سطح ويتامينD3  (صفر، 3500 و 4200 واحد بين الملل/ در کيلوگرم جيره) روي مرغهاي مادر گوشتي راس 308 پس ازتولک بري از هفته 84 تا 92 انجام شد. مرغ ها در هفته 82 پس از تولک توزين و توليد آنها ثبت شد. هر پن شامل 10 قطعه مرغ و يک قطعه خروس بود. آزمايش از هفته 84 آغاز شد. صفات عملکردي روزانه و صفات مربوط به کيفيت پوسته هر چهار هفته يک بار ثبت شد. به منظور بررسي جوجه درآوري تخم مرغ هاي قابل ارسال به جوجه کشي و جوجه درآوري تخم مرغهاي بارور، سه بار و هر بار به مدت يک هفته تخم مرغ ها جمع آوري و به جوجه کشي ارسال شدند. به منظور اندازه گيري کلسيم و فسفر سرم در پايان آزمايش چهار نمونه خون از هر واحد آزمايشي گرفته شد. افزودن عصاره رازيانه به جيره مرغهاي مادر گوشتي به طور معني داري درصد تخم مرغهاي دفرمه را کاهش و رنگ زرده و غلظت کلسيم سرم را افزايش داد. مکمل سازي عصاره رازيانه به همراه ويتامين D3 باعث بهبود مقدار توليد، وزن توده تخم مرغ، ضريب تبديل غذايي، وزن پوسته تخم مرغ و همچنين غلظت کلسيم سرم شد. نتايج اين آزمايش نشان داد که افزودن 50 ميلي گرم عصاره رازيانه در کيلوگرم جيره به همراه 3500 واحد بين المللي/ کيلوگرم ويتامين D3 باعث بهبود عملکرد مرغهاي مادر گوشتي مي شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

کاظمی فرد، م.، و کرمانشاهی، ح.، و رضایی، م. (1392). اثر سطوح مختلف عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری. پژوهش های تولیدات دامی, 4(7), 15-34. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232176



Vancouver : کپی

کاظمی فرد محمد، کرمانشاهی حسن، رضایی منصور. اثر سطوح مختلف عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری. پژوهش های تولیدات دامی. 1392 [cited 2021June14];4(7):15-34. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232176



IEEE : کپی

کاظمی فرد، م.، کرمانشاهی، ح.، رضایی، م.، 1392. اثر سطوح مختلف عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری. پژوهش های تولیدات دامی, [online] 4(7), pp.15-34. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=232176.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 79 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی