برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
ارديبهشت 1393 , دوره  16 , شماره  3 ; از صفحه 537 تا صفحه 550 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي ارزش غذايي علوفه خلر در تغذيه گوسفند و تعيين خوش خوراکي آن نسبت به يونجه

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 
متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.
 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

وحدانی، ن.، و مروج، ح.، و رضایزدی، ک.، و دهقان بنارکی، م. (1393). ارزیابی ارزش غذایی علوفه خلر در تغذیه گوسفند و تعیین خوش خوراکی آن نسبت به یونجه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, 16(3), 537-550. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=227283



Vancouver : کپی

وحدانی ن.، مروج ح.، رضایزدی ک.، دهقان بنارکی م.. ارزیابی ارزش غذایی علوفه خلر در تغذیه گوسفند و تعیین خوش خوراکی آن نسبت به یونجه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی. 1393 [cited 2022January20];16(3):537-550. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=227283



IEEE : کپی

وحدانی، ن.، مروج، ح.، رضایزدی، ک.، دهقان بنارکی، م.، 1393. ارزیابی ارزش غذایی علوفه خلر در تغذیه گوسفند و تعیین خوش خوراکی آن نسبت به یونجه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی, [online] 16(3), pp.537-550. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=227283.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 103 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی