برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  12 , شماره  46 ; از صفحه 199 تا صفحه 209 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير امواج ماکروويو بر ويژگي هاي فيزيکوشيميايي نشاسته هاي ذرت و يولاف

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مجذوبی، م.، و فلسفی، س. (1394). تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(46), 199-209. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226521



Vancouver : کپی

مجذوبی مهسا، فلسفی سیدرضا. تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021October20];12(46):199-209. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226521



IEEE : کپی

مجذوبی، م.، فلسفی، س.، 1394. تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(46), pp.199-209. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226521.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 198 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی