برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  12 , شماره  46 ; از صفحه 145 تا صفحه 154 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير هيدروکسي پروپيل متيل سلولز و بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاري نان سنگک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شوشتر، گروه علوم و صنایع غذایی، شوشتر، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

چراغی دهدزی، س.، و همدمی، ن. (1394). تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(46), 145-154. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226511



Vancouver : کپی

چراغی دهدزی سیما، همدمی ناصر. تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021June20];12(46):145-154. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226511



IEEE : کپی

چراغی دهدزی، س.، همدمی، ن.، 1394. تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(46), pp.145-154. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226511.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 79 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی