برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1394 , دوره  12 , شماره  46 ; از صفحه 85 تا صفحه 94 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي برخي متغيرهاي موثر بر ويژگي هاي اسيدي شدن خميرترش مايع

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سرفراز، ا.، و عزیزی، م.، و حمیدی اصفهانی، ز.، و ظفری، ع. (1394). ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(46), 85-94. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226504



Vancouver : کپی

سرفراز امین، عزیزی محمدحسین، حمیدی اصفهانی زهره، ظفری علی. ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021June14];12(46):85-94. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226504



IEEE : کپی

سرفراز، ا.، عزیزی، م.، حمیدی اصفهانی، ز.، ظفری، ع.، 1394. ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(46), pp.85-94. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226504.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 43 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی