نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1394 , دوره  12 , شماره  47 ; از صفحه 221 تا صفحه 230 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر نوع ژلاتين بر ويژگي هاي کاربردي ماست قالبي فاقد چربي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آیت اله آملی، آمل
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

معتمدزادگان، ع.، و شهیدی یاساقی، س.، و حسینی پرور، س.، و ابدالی، س. (1394). بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(47), 221-230. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226434



Vancouver : کپی

معتمدزادگان علی، شهیدی یاساقی سیداحمد، حسینی پرور سیدهاشم، ابدالی سعیده. بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2022May28];12(47):221-230. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226434



IEEE : کپی

معتمدزادگان، ع.، شهیدی یاساقی، س.، حسینی پرور، س.، ابدالی، س.، 1394. بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(47), pp.221-230. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226434.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 115 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی