برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1394 , دوره  12 , شماره  47 ; از صفحه 171 تا صفحه 180 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير تيمار هاي مختلف در کنترل قهوه اي شدن انجير نيمه مرطوب (پرسي) رقم سبز استهبان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فرجی، ن.، و مفتون آزاد، ن.، و فرحناکی، ع.، و بدیعی، ف.، و حسینی، س. (1394). بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(47), 171-180. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226424



Vancouver : کپی

فرجی نوشین، مفتون آزاد ندا، فرحناکی عسکر، بدیعی فوژان، حسینی سیدابراهیم. بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021July31];12(47):171-180. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226424



IEEE : کپی

فرجی، ن.، مفتون آزاد، ن.، فرحناکی، ع.، بدیعی، ف.، حسینی، س.، 1394. بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(47), pp.171-180. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226424.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 67 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی