برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1394 , دوره  12 , شماره  47 ; از صفحه 53 تا صفحه 63 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي تاثير پوشش دهي و شرايط سرخ کردن بر خصوصيات فيزيکوشيميايي فلافل سرخ شده به روش عميق

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حسن پور، ن.، و محبی، م.، و وریدی، م. (1394). ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(47), 53-63. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226398



Vancouver : کپی

حسن پور نسیم، محبی محبت، وریدی مهدی. ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021June20];12(47):53-63. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226398



IEEE : کپی

حسن پور، ن.، محبی، م.، وریدی، م.، 1394. ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(47), pp.53-63. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226398.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 55 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی