برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  11 , شماره  45 ; از صفحه 25 تا صفحه 33 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي تاثير سرخ کردن بر برخي خواص کيفي روغن هسته انگور

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده متن چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
  • No item.
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رهنمون، پ.، و آزادمرددمیرچی، ص.، و پیغمبردوست، س.، و حصاری، ج.، و نعمتی، م.، و زنوزی، ع. (1393). ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور. علوم و صنایع غذایی ایران, 11(45), 25-33. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226260



Vancouver : کپی

رهنمون پریا، آزادمرددمیرچی صدیف، پیغمبردوست سیدهادی، حصاری جواد، نعمتی محبوب، زنوزی علی. ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور. علوم و صنایع غذایی ایران. 1393 [cited 2022January27];11(45):25-33. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226260



IEEE : کپی

رهنمون، پ.، آزادمرددمیرچی، ص.، پیغمبردوست، س.، حصاری، ج.، نعمتی، م.، زنوزی، ع.، 1393. ارزیابی تاثیر سرخ کردن بر برخی خواص کیفی روغن هسته انگور. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(45), pp.25-33. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226260.



 

 
بازدید یکساله 62 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی