برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1394 , دوره  12 , شماره  48 ; از صفحه 231 تا صفحه 244 .
 
عنوان مقاله: 

توليد و ارزيابي خواص رئولوژيکي و حسي نان تافتون حاوي دانه روغني بزرک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

روزگار، م.، و شاهدی، م.، و همدمی، ن. (1394). تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(48), 231-244. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226228



Vancouver : کپی

روزگار محمدهادی، شاهدی محمد، همدمی ناصر. تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021June20];12(48):231-244. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226228



IEEE : کپی

روزگار، م.، شاهدی، م.، همدمی، ن.، 1394. تولید و ارزیابی خواص رئولوژیکی و حسی نان تافتون حاوی دانه روغنی بزرک. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(48), pp.231-244. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226228.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 61 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی