برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1393 , دوره  11 , شماره  44 ; از صفحه 129 تا صفحه 141 .
 
عنوان مقاله: 

مقايسه تاثير امواج فراصوت و آرد سويا بر ويژگي هاي نان قالبي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش فنی مهندسی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده متن چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

شاهسون تبریزی، آ.، و شیخ الاسلامی، ز.، و عطای صالحی، ا. (1393). مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی. علوم و صنایع غذایی ایران, 11(44), 129-141. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226184



Vancouver : کپی

شاهسون تبریزی آزاده، شیخ الاسلامی زهرا، عطای صالحی اسماعیل. مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1393 [cited 2021April18];11(44):129-141. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226184



IEEE : کپی

شاهسون تبریزی، آ.، شیخ الاسلامی، ز.، عطای صالحی، ا.، 1393. مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(44), pp.129-141. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226184>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
بازدید یکساله 58 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی