برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1394 , دوره  12 , شماره  48 ; از صفحه 37 تا صفحه 46 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر بازدارندگي اسانس زيره سبز و نيسين بر ميزان رشد استرپتوکوکوس اينيايي در فيله ماهي قزل آلا با استفاده از تکنولوژي ترکيبي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، اهواز، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. 

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رومیانی، ل.، و رکنی، ن. (1394). بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران, 12(48), 37-46. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226170



Vancouver : کپی

رومیانی لاله، رکنی نوردهر. بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021November29];12(48):37-46. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226170



IEEE : کپی

رومیانی، ل.، رکنی، ن.، 1394. بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 12(48), pp.37-46. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226170.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 54 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی