برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1393 , دوره  11 , شماره  43 ; از صفحه 53 تا صفحه 58 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر روش عمل آوري مخلوط بر برخي از شاخص هاي ميکروبي در گوشت شتر

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده متن چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مرزبان عباس آبادی، ب.، و قیصری، ح.، و فیروزی، ر. (1393). بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر. علوم و صنایع غذایی ایران, 11(43), 53-58. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226040



Vancouver : کپی

مرزبان عباس آبادی بهرخ، قیصری حمیدرضا، فیروزی رویا. بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر. علوم و صنایع غذایی ایران. 1393 [cited 2021May13];11(43):53-58. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226040



IEEE : کپی

مرزبان عباس آبادی، ب.، قیصری، ح.، فیروزی، ر.، 1393. بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(43), pp.53-58. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=226040.



 

 
بازدید یکساله 102 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی